Klusbedrijf Dordrecht

Allround klusbedrijf in Dordrecht

Wat de reden ook is dat u een klusbedrijf in Dordrecht zoekt, bij mij bent u zeker aan het juiste adres. Ik ben namelijk van alle markten thuis, en kan werkelijk elke klus in uw huis voor u klaren. Denk maar eens aan het plaatsen van wanden, het betegelen van badkamers of keukens, het leggen van vloeren en zelfs renovatie aan delen van uw huis. Mijn jarenlange ervaring staat garant voor een perfecte afwerking, en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Of u nu aan het verbouwen bent of slechts enkele zaken in uw woning wilt aanpakken, met mijn klusbedrijf in Dordrecht sta ik voor u klaar.

Klusbedrijf in Dordrecht voor badkamer renovatie

Een van de dingen waar ik met mijn klusbedrijf in Dordrecht vaak voor wordt ingeschakeld is het plaatsen van een nieuwe badkamer. Dit kan ik van a tot z voor u verzorgen, oftewel van het installeren van een nieuw bad, een nieuwe kraan en toilet tot het zetten en voegen van de tegels. Het maakt daarbij niet uit of het hele kleine of zeer grote tegels betreft. Beide soorten vereisen zo hun eigen aanpak, welke ik onder de knie heb.

Uiteraard kan ik u ook helpen bij het verkrijgen van de juiste materialen voor deze badkamer renovatie. Omdat ik al jaren met mijn klusbedrijf in Rotterdam, Dordrecht en Den Haag werkzaam ben weet ik inmiddels de juiste adresjes te vinden voor zowel onderdelen als materialen voor een verbouwing. Ik kan dus veel meer voor u uit handen nemen dan enkel het plaatsen of afwerken van dit soort zaken. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen bij het realiseren van uw badkamer renovatie? Neem dan even contact met me op, dan vertel ik u graag meer…

klusbedrijf dordrecht

Het opknappen van woon- en slaapkamers

Ook voor klusjes en renovaties in andere delen van uw huis kunt u bij mijn klusbedrijf in Dordrecht terecht. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe vloer laten leggen, inclusief ondervloer? Of wilt u de indeling van de woning aanpassen? Ik kan dan voor u een houten wand op maat maken, inclusief kozijn en deur, precies zoals u het wilt hebben. Ook daarvoor kan ik zelf zorgen voor de materialen, zodat u een overzichtelijke all-in prijs betaalt voor de gehele klus. Ik werk met mijn klusbedrijf in Den Haag, Rotterdam en Dordrecht, maar ook in de nabije omgeving daarvan. Heeft u een klus in huis waar u graag hulp bij wilt? Of weet u niet hoe u het moet aanpakken? Neem dan zeker even contact met mij op, dan vertel ik u alles over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op